Макаронне виробництво: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку макаронної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва макаронних виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
2
Опис
Ключові слова
пакування макаронних виробів, економіка макаронної промисловості, тісто, якість макаранних виробів, дефекти, macaroni packaging, pasta economy, dough, pasta quality, defects
Бібліографічний опис
Макаронне виробництво: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2018. – 70 с.