Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено інноваційну технологію ресторанної продукції при визначенні збалансованості амінокислотного скору.
Innovative technology of restaurant production has been developed in determining the balance of amino acid.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія, інновація, амінокислотний скор, technology, innovation, amino acid
Бібліографічний опис
Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором / К. І. Міщенко, О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, А. В. Мурзін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 2 (42). – С. 69–73.