Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено рецептурні композиції кизилових соусів. Показана доцільність внесення обраної суміші прянощів для отримання збалансованих органолептичних показників готового продукту. Recipe composition of kizil sauces has been developed. The expediency of making the selected mixture of spices to obtain balanced organoleptic parameters of the finished product is shown.

Опис

Ключові слова

кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування, кизиловий соус, органолептичні показники, багатокутник якості, kizil sauce, organoleptic parameters, polygon of quality

Бібліографічний опис

Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018.– № 10 – С. 82–87.

Зібрання