Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептурні композиції кизилових соусів. Показана доцільність внесення обраної суміші прянощів для отримання збалансованих органолептичних показників готового продукту.
Recipe composition of kizil sauces has been developed. The expediency of making the selected mixture of spices to obtain balanced organoleptic parameters of the finished product is shown.
Опис
Ключові слова
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування, кизиловий соус, органолептичні показники, багатокутник якості, kizil sauce, organoleptic parameters, polygon of quality
Бібліографічний опис
Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилу / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2018.– № 10 – С. 82–87.