Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28717
Title: Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-Age
Authors: Шульга, Наталія Михайлівна
Keywords: втрата вологи
визрівання сиру
мембрана
пакування
moisture loss
cripening
membrane
packaging
Issue Date: 2017
Citation: Шульга, Н. М. Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeТМ / Н. М. Шульга // Збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня 2017 р. : тези доп. – К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. – С. 123-125.
Abstract: Досліджено втрати вологи під час визрівання сиру Гауда, запакованого у мембрану Pack-AgeТМ, для оцінки економічного ефекту від впровадження нового пакувального матеріалу. The moisture loss during maturation of Gouda cheese packed in membrane Pack-AgeTM was investigated in order to assess the economic effect of introducing a new packaging material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28717
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moisture loss.pdf106.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.