Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-Age
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено втрати вологи під час визрівання сиру Гауда, запакованого у мембрану Pack-AgeТМ, для оцінки економічного ефекту від впровадження нового пакувального матеріалу. The moisture loss during maturation of Gouda cheese packed in membrane Pack-AgeTM was investigated in order to assess the economic effect of introducing a new packaging material.
Опис
Ключові слова
втрата вологи, визрівання сиру, мембрана, пакування, moisture loss, cripening, membrane, packaging
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeТМ / Н. М. Шульга // Збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня 2017 р. : тези доп. – К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. – С. 123-125.