Innovative approaches in development of functional products for restaurant holdings
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Formulations have been developed and production technologies for culinary products made from freshwater fish with the addition of vegetable raw materials have been improved (Fish Cutlets with Cauliflower, Fish Broccoli Schnitzels, Kale Fish Loaves). An assessment of the quality of new products.
Опис
Ключові слова
функціональні харчові продукти, заклади ресторанного господарства, кулінарні рибні вироби, судак, капустяні овочі, functional foods, restaurant establishments, fish culinary products, pike perch, cabbage vegetables, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Ditrich, I. Innovative approaches in development of functional products for restaurant holdings / I. Ditrich, N. Ilchuck // Conceptual aspects management of competitiveness the economicentities: collective monograph / edited by M. Bezpartochnyi, I. Britchenko, in 2 Vol. / Higher School of Social and Economic. – Przeworsk : WSSG, 2019. – Vol. 2. – P. 28–38.