Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено оптимальну кількість овочевої сировини (бурякового пюре) на рівні 7% від маси маслянки. Саме ця кількість забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники ферментованого напою на основі маслянки.

Опис

Ключові слова

ферментація, напій, маслянка, буряк, fermentation, drink, buttermilk, beetroot, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Михалевич, А. П. Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиною / А. Михалевич // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Х.: ХДУХТ, 2019 р.– С. 143 -144.