Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.

Опис

Ключові слова

сушіння, регідратація, зелень петрушки, drying, rehydration, parsley greens, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Андрусіник, А. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки / А. В. Андрусіник, О. М. Талалаївська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ : матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ., 11–12квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.331.