Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям.
The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.
Опис
Ключові слова
сушіння, регідратація, зелень петрушки, drying, rehydration, parsley greens, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Андрусіник, А. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки / А. В. Андрусіник, О. М. Талалаївська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ : матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ., 11–12квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.331.