Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто питання впливу різних способів сушіння на регідратаційні властивості сушеної зелені петрушки. Досліджено що мікрохвильове сушіння петрушки дозволяє досягти вищого значення рівноважного вмісту масової частки вологи в процесі регідратації сухої петрушки, порівняно з сушінням гарячим повітрям. The paper considers the effects of different drying methods on the rehydration properties of dried parsley. It was investigated that microwave drying of parsley allows to achieve the highest value of the equilibrium content of the mass fraction of moisture in the process of rehydration of dry parsley, compared with drying with hot air.

Опис

Ключові слова

сушіння, регідратація, зелень петрушки, drying, rehydration, parsley greens, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Андрусіник, А. В. Дослідження регідратаційних властивостей сушеної зелені петрушки / А. В. Андрусіник, О. М. Талалаївська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ : матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ., 11–12квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.331.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced