Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті досліджено вплив низьких температур на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин. The article analyzes the influence of low temperatures on the structure of milk-protein concentrates of buttermilk.

Опис

Ключові слова

сколотини, журавлина, калина, молочно-білкові копреципітати, низькотемпературне заморожування, buttermilk, cranberries, viburnum, milk-protein co-precipitates, low-temperature freezing, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин / Л. Г. Дейниченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 3. – С. 430.