Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті досліджено вплив низьких температур на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин.
The article analyzes the influence of low temperatures on the structure of milk-protein concentrates of buttermilk.
Опис
Ключові слова
сколотини, журавлина, калина, молочно-білкові копреципітати, низькотемпературне заморожування, buttermilk, cranberries, viburnum, milk-protein co-precipitates, low-temperature freezing, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, Л. Г. Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин / Л. Г. Дейниченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 3. – С. 430.