Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30234
Title: Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків
Authors: Мількевич, Володимир Михайлович
Keywords: природні фактори
генотип
зовнішнє середовище
вегетація буряків
natural factors
genotype
external environment
beet vegetation
Issue Date: 2017
Citation: Мількевич, В. М. Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків / В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конференції, 27-28 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 121–125.
Abstract: Зроблений аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків. Розроблені і запропоновані заходи щодо покращення і захисту технологічних показників буряків від негативних факторів зовнішнього середовища, при їх вегетації і зберіганні. An analysis is made of the influence of environmental factors on the technological quality of sugar beets. Measures have been developed and proposed for improving and protecting the technological qualities of beets from negative environmental factors during vegetation and storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30234
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
environment.pdf807.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.