Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зроблений аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків. Розроблені і запропоновані заходи щодо покращення і захисту технологічних показників буряків від негативних факторів зовнішнього середовища, при їх вегетації і зберіганні. An analysis is made of the influence of environmental factors on the technological quality of sugar beets. Measures have been developed and proposed for improving and protecting the technological qualities of beets from negative environmental factors during vegetation and storage.

Опис

Ключові слова

природні фактори, генотип, зовнішнє середовище, вегетація буряків, natural factors, genotype, external environment, beet vegetation

Бібліографічний опис

Мількевич, В. М. Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків / В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конференції, 27-28 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 121–125.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced