Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30236
Title: Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки
Authors: Чернявська, Людмила Іванівна
Моканюк, Ю. О.
Кухар, Володимир Миколайович
Чернявський, Олександр Петрович
Мількевич, Володимир Михайлович
Keywords: вміст золи
хімічний склад
регресійні залежності
вихід цукру
ash content
chemical composition
regression dependencies
sugar yield
Issue Date: 2019
Citation: Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки / Л. І. Чернявська, Ю. О. Моканюк, В. М. Кухар, О. П. Чернявський, В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної наково-технічної конференції, 26–27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 67–71
Abstract: Проведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30236
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
methods.pdf3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.