Спосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.

Опис

Ключові слова

кальмар, капуста броколі, варіння на пару, фрикадельки, капуста брокколи, варка на пару, balls, squid, broccoli, steaming, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент № 137549 UA, МПК A23L 17/00, A23L 19/00 (2019.01) Спосіб виробництва фрикадельок / Дітріх І. В, Єфимович П. Є, Ільчук Н. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201904063 ; заявл. 17.04.2019 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 2019 р.

Зібрання