Спосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.
Опис
Ключові слова
кальмар, капуста броколі, варіння на пару, фрикадельки, капуста брокколи, варка на пару, balls, squid, broccoli, steaming, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент № 137549 UA, МПК A23L 17/00, A23L 19/00 (2019.01) Спосіб виробництва фрикадельок / Дітріх І. В, Єфимович П. Є, Ільчук Н. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201904063 ; заявл. 17.04.2019 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 2019 р.