Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто літературу про застосування озону в технологи цукрового та крохмале-патокового виробництв, наведено результати дослідження зеленої патоки до та після озонування, зроблені висновки про доцільність озонування технологічних розчинів.
Опис
Ключові слова
крохмаль, крахмал, ozonation, озонування, знебарвлення, технологія, патока, озонирование, обесцвечивание, технология, кафедра технології цукру і підготовки води, decoloration, technology, syrup
Бібліографічний опис
Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, В. М. Клімович // Цукор України. – 2002. – № 6. – С. 13-15.