Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто літературу про застосування озону в технологи цукрового та крохмале-патокового виробництв, наведено результати дослідження зеленої патоки до та після озонування, зроблені висновки про доцільність озонування технологічних розчинів.

Опис

Ключові слова

крохмаль, крахмал, ozonation, озонування, знебарвлення, технологія, патока, озонирование, обесцвечивание, технология, кафедра технології цукру і підготовки води, decoloration, technology, syrup

Бібліографічний опис

Застосування озону в цукровому та крохмале-патоковому виробництві / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, В. М. Клімович // Цукор України. – 2002. – № 6. – С. 13-15.

Зібрання