Використання бірж фрілансу в діяльності харчових підприємств України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто необхідність використання бірж фрілансу та визначено за яких умов діяльності підприємств харчової промисловості виникає необхідність залучати фрілансерів. Обґрунтовано, що у зв’язку з високою динамікою роботи, швидким темпом розвитку підприємств харчової промисловості постає необхідність виконувати завдання, які не пов’язані з основним видом діяльності (серед них маркетингове просування, копірайтинг, розробка програмного забезпечення, логістичний супровід тощо). З’єднувальною ланкою між замовником та фрілансером є фріланс біржа. Висвітлено основні українські біржі фрілансу. Визначено позитивний вплив на діяльність харчової промисловості від використання бірж фрілансу при співпраці з фрілансерами. The article deals with the necessity of using freelance exchanges and defines under what conditions of activity of food industry enterprises; there is a need to attract freelancers. It is substantiated that in connection with high dynamics of work, fast pace of development of food industry enterprises it becomes necessary to perform tasks that are not related to the main activity (among them marketing promotion, copywriting, software development, logistics support etc.). The link between the customer and the freelancer is the freelance platform. The main Ukrainian freelance platforms are covered in the article. The positive influence on the activity of the food industry from the use of freelance platform in cooperation with freelancers is determined.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки праці та менеджменту, фріланс, дистанційні форми зайнятості, біржі фрілансу, зайнятість, харчові підприємства, freelance exchange, freelance, distance forms of employment, employment, food enterprises

Бібліографічний опис

Мурай, А. С. Використання бірж фрілансу в діяльності харчових підприємств України / А. С. Мурай, О. М. Олійниченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : збірник тез доповідей 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019. – Ч. 3. – C. 119.