Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31218
Title: | Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 ) |
Authors: | Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна Кузьмик, Ульяна Геннадіївна Корольчук, Ірина Миколаївна Скрипник, Ольга Володимирівна |
Keywords: | куркума імбир сир кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Патент на корисну модель № 141359 UA, МПК А23С 19/02, А23С 9/13 (2006.01) Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Корольчук, О. В. Скрипник. – u 201908279 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. №7, 2020 р. |
Abstract: | Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31218 |
Appears in Collections: | Авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
document.pdf | 190.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.