Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31218
Title: Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 )
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Корольчук, Ірина Миколаївна
Скрипник, Ольга Володимирівна
Keywords: куркума
імбир
сир
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2020
Citation: Патент на корисну модель № 141359 UA, МПК А23С 19/02, А23С 9/13 (2006.01) Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Корольчук, О. В. Скрипник. – u 201908279 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. №7, 2020 р.
Abstract: Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31218
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document.pdf190.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.