Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 )
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного
незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та
закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко
вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу.
Опис
Ключові слова
куркума, імбир, сир, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 141359 UA, МПК А23С 19/02, А23С 9/13 (2006.01) Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Корольчук, О. В. Скрипник. – u 201908279 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. №7, 2020 р.