Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 )
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного
незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та
закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко
вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу.
Опис
Ключові слова
куркума, імбир, сир, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 141359 UA, МПК А23С 19/02, А23С 9/13 (2006.01) Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Корольчук, О. В. Скрипник. – u 201908279 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. №7, 2020 р.