Спосіб виробництва крему із збитих вершків (Патент на корисну модель №138890)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлено задачу удосконалення способу виробництва крему із збитих вершків, в якому шляхом внесення j-карагінану на заміну желатину, продукт має органолептичні показники, властиві для вершків молочних, без специфічних, непритаманних присмаків, запахів. А також має пластичні характеристики в більш широкому інтервалі температур, що дозволяє збільшити час проведення технологічної операції оздоблення.

Опис

Ключові слова

креми із збитих вершків, creams from whipped cream, емульсійно-пінна система, emulsion-foamy system, структуроутворювач, structurant, j-каррагінан, carrageenan, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 138890 UA, МПК А23C 13/12 (2019) Спосіб виробництва крему із збитих вершків / Камбулова Ю. В., Звягінцева-Семенець Ю. П., Решітник Н. Я. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u201905896 ; заявл. 29.05.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019 р.

Зібрання