Investigation of chemical transformations in corn oil during the heat treatment
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, кукурудзяна олія, ЯМР спектроскопія, термічне розкладання олії, жирнокислотний склад, жирні кислоти, corn oil, NMR spectroscopy, thermal decomposition of oil, fatty-acid composition, fatty acids
Бібліографічний опис
Korobka, Y. Investigation of chemical transformations in corn oil during the heat treatment / Y. Korobka, S. Kovaleva // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : proceeding of the 86 International scientific conference of young scientists and students, 2–3 April 2020. – Kyiv : NUFT, 2020. – P. 38.