Дослідження розповсюдження бактеріофагів на підприємствах молочного профілю України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено рівні фагового забруднення продукції молокопереробних підприємств України. Встановлено основні джерела контамінації фагами, які можуть бути визначені як контрольні точки для аналізу фагового стану на виробництві. Виділено вірулентні фагові ізоляти, що циркулюють на виробництві. The levels of phages contamination in dairy products were determinated. The sources of phages contamination were identified as control points for phages state at the dairy plants. The virulent phages of dairy plants of were isolated.

Опис

Ключові слова

бактеріофаги, контамінація, контрольні точки, спектр літичної дії, bacteriophages, contamination, control points, range of lytic activity

Бібліографічний опис

Науменко, О. В. Дослідження розповсюдження бактеріофагів на підприємствах молочного профілю України / О. В. Науменко, Н.Ф. Кігель // Збірник наукових праць ЛНАУ. Харчові технології. - 2008. - № 88. - С. 161-166.

Зібрання