Перспективные тренды развития науки: техника и технологии

Анотація

Розглянуто теоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення, що підтверджено соціально-економічною ефективністю та конкурентопридатністю.Theoretical and practical aspects of creating sauces with biologically active components as a product of functional purpose, which is confirmed by socio-economic efficiency and competitiveness

Опис

Ключові слова

соуси, емульсії, біологічні добавки, модельні композиції, sauces, emulsions, biological additives, model compositions, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Перспективные тренды развития науки: техника и технологии : в 2 кн. : монография / И. Я Львович, В. А Некрасов, А. П. Преображенский и др. – Одесса : КУПРИЕНКО СВ. – 2016. – Кн. 1. – 197 с.

Зібрання