Сенсорний аналіз харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій), з актуальних питань науки органолептики, правил дегустації та основ організації сенсорного аналізу харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.

Опис

Ключові слова

сенсорний аналіз, стандартизація, сертифікація, органолептика

Бібліографічний опис

Сенсорний аналіз харчових продуктів : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 106 с.

Зібрання