Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.

Опис

Ключові слова

десерт, структура, пюре з печеного банану, асортимент, dessert, structure, banana puree, assortment, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Споденко, О. В. Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами / О. В. Споденко, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 147–148.