Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.
Опис
Ключові слова
десерт, структура, пюре з печеного банану, асортимент, dessert, structure, banana puree, assortment, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Споденко, О. В. Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами / О. В. Споденко, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 147–148.