Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

фісташкове борошно, pistachio flour, борошняні кондитерські вироби, flour confectionery, тапіока, tapioca, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Михайленко, В. М. Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. М. Михайленко, О. В. Нєміріч // Теорія і практика актуальних наукових досліджень : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 квітня 2018 р., м. Одеса. – Херсон : Видавництво «Молодий вчений», 2018. – 158–160.