Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

борошняні кулінарні вироби, flour culinary products, борошно горіха, walnut flour, целіакія, celiac disease, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О. Бережна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 125.