Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Нєміріч, О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О. Бережна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 125.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By