Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кероб, какао-масло, фруктоза, інноваційна рецептура брауні спеціального призначення, фізико-хімічні показники якості, carob, cocoa butter, fructose, innovative brownie recipe special purpose, physical and chemical quality indicators, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, М. С. Дмитренко // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 86–88. (Technics and Technology, № 5).