Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кероб, какао-масло, фруктоза, інноваційна рецептура брауні спеціального призначення, фізико-хімічні показники якості, carob, cocoa butter, fructose, innovative brownie recipe special purpose, physical and chemical quality indicators, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, М. С. Дмитренко // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 86–88. (Technics and Technology, № 5).

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced