Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кероб, какао-масло, фруктоза, інноваційна рецептура брауні спеціального призначення, фізико-хімічні показники якості, carob, cocoa butter, fructose, innovative brownie recipe special purpose, physical and chemical quality indicators, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, М. С. Дмитренко // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 86–88. (Technics and Technology, № 5).