Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32520
Title: Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage
Authors: Niemirich, Oleksandra
Frolova, Natalia
Ustymenko, Ihor
Havrysh, Andrey
Keywords: cabbage
chromatography
volatile compound
drying
composition
капуста
сушіння
хроматографія
леткі сполуки
склад
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2020
Citation: Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage / O. Niemirich, N. Frolova, І. Ustymenko, A. Havrysh // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 4. – P. 864–872.
Abstract: Comparison of volatile substances between fresh and dried samples of cabbage allows us to claim the preservation of valuable biological substances of fresh cabbage after drying with mixed heat and to spread this method of processing cabbage with maximum use of its useful properties.Порівняння летких речовин у свіжих і висушених зразках капусти підтверджує збереження цінних біологічних речовин свіжої капусти після сушіння зі змішаним теплопідведенням. Цей спосіб оброблення капусти максимально зберігає її корисні властивості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32520
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Differences.pdf847.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.