Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Comparison of volatile substances between fresh and dried samples of cabbage allows us to claim the preservation of valuable biological substances of fresh cabbage after drying with mixed heat and to spread this method of processing cabbage with maximum use of its useful properties.Порівняння летких речовин у свіжих і висушених зразках капусти підтверджує збереження цінних біологічних речовин свіжої капусти після сушіння зі змішаним теплопідведенням. Цей спосіб оброблення капусти максимально зберігає її корисні властивості.
Опис
Ключові слова
cabbage, chromatography, volatile compound, drying, composition, капуста, сушіння, хроматографія, леткі сполуки, склад, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage / O. Niemirich, N. Frolova, І. Ustymenko, A. Havrysh // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 4. – P. 864–872.