Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Оптимізація асортименту торговельного підприємства(2024) Гузь, Євгеній ОлександровичДокумент Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні(2024) Стеблова, Сніжана ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Станкевич, Анна ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Полудньова, Катерина ОлексіївнаДокумент Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Удосконалення технології супів для ідальні(2024) Некращук, Анна ЮріївнаДокумент Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею(2024) Канінець, Юлія МиколаївнаДокумент Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології страв з м’яса для ресторану(2024) Карпачов, Олександр ЮрійовичДокумент Моделювання рецептур супів для кафе загального типу(2024) Камець, Олена АндріївнаДокумент Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу(2024) Дідик, Микола АндрійовичДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в кафе загального типу(2024) Григор'єва, Оксана ВадимівнаДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста для ресторану(2024) Бойко, Богдан ГригоровичДокумент Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Власюк, Роман ІгоровичДокумент Удосконалення технології солодких страв з використанням пектиновмісної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Павло ОлексійовичДокумент Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Розширення асортименту холодних та гарячих напоїв для кафе загального типу(2024) Герлянд, Анна Володимирівна