Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
4596 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва яблучно-виноградного соку на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2024) Березюк, Мирослава ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю сиру вершкового ТМ Пирятин на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»(2024) Булак, Олександра ВікторівнаДокумент Удосконалення системи управління якістю виробництва горошку зеленого консервованого на ПрАТ "Білоцерківський консервний завод»(2024) Димочка, Ангеліна СергіївнаДокумент Удосконалення системи HACCP виробництва пива світлого Piwny kubek на ПрАТ «Оболонь»(2024) Голеневська, Яна ІгорівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва патисонів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2024) Гоменюк, Марина СергіївнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва кефіру жирністю 2,5% на ТДВ «Яготинський маслозавод»(2024) Качанко, Олексій ОлександровичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба круглого «Запашний» на ПП «Сміла Хліб»(2024) Короткова, Ольга СергіївнаДокумент