Дослідження дисперсності повітряної фази в морозиві на молочній основі із замінниками цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження підтверджують, що еритритол, як замінник цукру, та суміш еритритолу з патокою ГФС здатні забезпечувати достатньо високу дисперсність повітря у морозиві різних видів, що позитивно впливає на його органолептичні властивості, а композиційні системи на основі ГФС та ПК дозволяють отримати морозиво зі стійкими структурозбережуючими характеристиками.

Опис

Ключові слова

морозиво, диспесність, цукрозамінники, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Басс, О. О. Дослідження дисперсності повітряної фази в морозиві на молочній основі із замінниками цукру / О. О. Басс, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 313.