Дослідження дисперсності повітряної фази в морозиві на молочній основі із замінниками цукру

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження підтверджують, що еритритол, як замінник цукру, та суміш еритритолу з патокою ГФС здатні забезпечувати достатньо високу дисперсність повітря у морозиві різних видів, що позитивно впливає на його органолептичні властивості, а композиційні системи на основі ГФС та ПК дозволяють отримати морозиво зі стійкими структурозбережуючими характеристиками.

Опис

Ключові слова

морозиво, диспесність, цукрозамінники, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Басс, О. О. Дослідження дисперсності повітряної фази в морозиві на молочній основі із замінниками цукру / О. О. Басс, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 313.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced