Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36808
Title: Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничного
Authors: Пшенична, Тетяна Володимирівна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: амінокислоти
біологічна цінність
білковий концентрат
кафедра технології молока і молочних продуктів
amino acids
biological value
protein concentrate
Issue Date: 2021
Citation: Пшенична, Т. В. Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничного / Т. В. Пшенична, О. В. Грек // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 124.
Abstract: Визначено амінокислотний склад білкових концентратів та розраховувано показники збалансованості амінокислотного складу та біологічну цінність. Загальний вміст амінокислот в концентраті білково-чорничному збільшився на 20,18 % порівняно з контрольним зразком. За результатами дослідження у 100 г білка концентрату білково-чорничного міститься 13,07 г незамінних амінокислот, що на 14,75 % більше ніж у концентраті молочно-білковому. Отримано дані біологічної цінності концентрату білково-чорничного на рівні 28,92, що в 2,5 раза вище контрольного зразку.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36808
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf551.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.