Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36808
Title: | Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничного |
Authors: | Пшенична, Тетяна Володимирівна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | амінокислоти біологічна цінність білковий концентрат кафедра технології молока і молочних продуктів amino acids biological value protein concentrate |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Пшенична, Т. В. Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничного / Т. В. Пшенична, О. В. Грек // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 124. |
Abstract: | Визначено амінокислотний склад білкових концентратів та розраховувано показники збалансованості амінокислотного складу та біологічну цінність. Загальний вміст амінокислот в концентраті білково-чорничному збільшився на 20,18 % порівняно з контрольним зразком. За результатами дослідження у 100 г білка концентрату білково-чорничного міститься 13,07 г незамінних амінокислот, що на 14,75 % більше ніж у концентраті молочно-білковому. Отримано дані біологічної цінності концентрату білково-чорничного на рівні 28,92, що в 2,5 раза вище контрольного зразку. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36808 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.