Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36809
Title: Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Пшенична, Тетяна Володимирівна
Ніколаєва, Марія Сергіївна
Keywords: молочні білки
обліпихова паста
концентрати молочні
кафедра технології молока і молочних продуктів
protein concentrate
milk proteins
sea buckthorn paste
Issue Date: 2021
Citation: Грек, О. В. Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів / О. В. Грек, Т. В. Пшенична, М. С. Ніколаєва // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 29 вересня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 51–53.
Abstract: Розроблено концентрати білково-обліпихові, що отримані завдяки використанню природних компонентів ягідної сировини. Концентрати доцільно застосовувати у рецептурах сиркових виробів для дитячого харчування, що дозволить одержати продукти високої якості, збагачені незамінними амінокислотами, макро- і мікроелементами, вітамінами, вуглеводами, в тому числі пектиновими речовинами.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36809
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 (1).pdf307.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.