Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36809
Title: | Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів |
Authors: | Грек, Олена Вікторівна Пшенична, Тетяна Володимирівна Ніколаєва, Марія Сергіївна |
Keywords: | молочні білки обліпихова паста концентрати молочні кафедра технології молока і молочних продуктів protein concentrate milk proteins sea buckthorn paste |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Грек, О. В. Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів / О. В. Грек, Т. В. Пшенична, М. С. Ніколаєва // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 29 вересня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 51–53. |
Abstract: | Розроблено концентрати білково-обліпихові, що отримані завдяки використанню природних компонентів ягідної сировини. Концентрати доцільно застосовувати у рецептурах сиркових виробів для дитячого харчування, що дозволить одержати продукти високої якості, збагачені незамінними амінокислотами, макро- і мікроелементами, вітамінами, вуглеводами, в тому числі пектиновими речовинами. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36809 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.