Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36811
Title: Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування
Authors: Медяник, Марія Олександрівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Keywords: м’ясо птиці
м’ясо кроля
м’ясо-рослинні консерви
poultry meat
rabbit meat
meat-canned vegetables
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Медяник, М. О. Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування / М. О. Медяник, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 95–97.
Abstract: Продукти для дитячого харчування виробляються з високоякісної сировини на зерновій, фруктово-ягідній і овочевій, молочній, м'ясній і рибній основах по спеціальній рецептурі із застосуванням сучасних технологій і призначені для харчування дітей. У дослідженнях було запропоновано заміну курятини і яловичини на м'ясо індички та кроля. Products for baby food are made from high-quality raw materials on grain, fruit and vegetable and dairy, dairy, meat and fish bases on a special recipe with the use of modern technologies and are intended for children's nutrition. Studies have suggested replacing chicken and beef with turkey and rabbit meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36811
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dyt. harch. c. 95.pdf742.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.