Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36811
Title: | Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування |
Authors: | Медяник, Марія Олександрівна Гащук, Олександра Ізидорівна Москалюк, Оксана Євгеніївна |
Keywords: | м’ясо птиці м’ясо кроля м’ясо-рослинні консерви poultry meat rabbit meat meat-canned vegetables кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Медяник, М. О. Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування / М. О. Медяник, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 95–97. |
Abstract: | Продукти для дитячого харчування виробляються з високоякісної сировини на зерновій, фруктово-ягідній і овочевій, молочній, м'ясній і рибній основах по спеціальній рецептурі із застосуванням сучасних технологій і призначені для харчування дітей. У дослідженнях було запропоновано заміну курятини і яловичини на м'ясо індички та кроля. Products for baby food are made from high-quality raw materials on grain, fruit and vegetable and dairy, dairy, meat and fish bases on a special recipe with the use of modern technologies and are intended for children's nutrition. Studies have suggested replacing chicken and beef with turkey and rabbit meat. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36811 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dyt. harch. c. 95.pdf | 742.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.