Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36817
Title: Моделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування
Authors: Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Головачко, Валерій Михайлович
Keywords: м’ясо птиці
качина печінка
м’ясні паштети
poultry meat
duck liver
meat pate
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Гащук, О. І. Моделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. М. Головачко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 210.
Abstract: Комбінування сировини рослинного і тваринного походження у виробництві м'ясних продуктів дозволяє не тільки збагатити їх функціональними інгредієнтами, підвищити засвоюваність, а й отримати продукти, що відповідають фізіологічним нормам харчування. Моделюючи рецептуру основною сировиною м'ясного паштету було обрано м'ясо птиці і качина печінка, гарбузовий сік та дієтична добавка на основі клітковини ядер волоського горіха. Combining raw materials of plant and animal origin in the production of meat products allows not only to enrich them with functional ingredients, increase digestibility, but also to obtain products that meet physiological standards of nutrition. Modeling the recipe, the main raw materials of meat pate were poultry and duck liver, pumpkin juice and a dietary supplement based on the fiber of walnut kernels.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36817
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9-10.11.21 c.210.pdf598.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.