Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Название: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока
Авторы: Корольчук, Ірина Миколаївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Ключевые слова: молоко козине
сир м ’який
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kuzmyk_2.pdf2.53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.