Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.

Опис

Ключові слова

молоко козине, сир м ’який, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced