Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено загальну чисельність молочнокислих бактерій, які складаються з біфідо- і лактобактерій. Таке поєднання бактерій є симбіозом, так як кожна з них підсилює дію одна одної. Встановлено, що на 9 добу зберігання кисломолочного десерту чисельність бактерій становила 1,0 108 КУО/г. Таким чином, результати проведених досліджень можуть бути використанні для контролю якості кисломолочних продуктів.

Опис

Ключові слова

кисломолочний десерт, молочнокислі бактерії, сублімовані фрукти, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Махмудов, А. Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті / Артур Махмудов, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 247