Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено загальну чисельність молочнокислих бактерій, які складаються з
біфідо- і лактобактерій. Таке поєднання бактерій є симбіозом, так як кожна з них підсилює дію
одна одної. Встановлено, що на 9 добу зберігання кисломолочного десерту чисельність бактерій
становила 1,0 108 КУО/г.
Таким чином, результати проведених досліджень можуть бути використанні для контролю
якості кисломолочних продуктів.
Опис
Ключові слова
кисломолочний десерт, молочнокислі бактерії, сублімовані фрукти, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Махмудов, А. Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті / Артур Махмудов, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 247