Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Исследовано влияние гречневой муки на показатели качества безглютенового хлеба.
Influence of a buckwheat flour on quality indicators gluten-free bread is investigated.

Опис

Ключові слова

безглютеновый хлеб, гречневая мука, целиакия, gluten-free bread, buckwheat flour, coeliac disease, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Грищенко, А. Н. Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба / А. Н. Грищенко, Л. А. Михоник, В. И. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 4. – С. 61–62.

Зібрання