Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Основною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.
The main traditional raw material for production of confectionery products is sugar (sucrose). However, the production of sugar confectionery, not only serves as a medium sweet taste, but the builder.

Опис

Ключові слова

цукрозамінник, сахарозаменитель, sweetener, сахароза, кондитерські вироби, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кондитерские изделия, sucrose, confectionery

Бібліографічний опис

Зібрання